divendres, 2 de gener del 2009

SABATILLES SOLIDÀRIES


El projecte consisteix en col·laborar en recollir sabatilles usades i en bon estat general, per a ser destinades a dues ONG .

Una d’elles és Figueralia, http://www.figueralia.org/ Està dirigida per Ramon Figueras. És corredor habitual, havent fet entre altres les maratons de Berlín i Nova York. La seva ONG envia sabatilles a Kenya per a ser donades a joves atletes sense recursos. Ells les usen per a córrer.
L’altra és Rauxa, http://www.rauxa.org/ Està dirigida per la doctora M. Lluïsa Martin Puig, la qual va deixar la medicina fa temps per a dedicar-se a ajudar a persones afectades d’alcoholisme a reinserir-se a la societat. Van començar les seves activitats al 1989. Tenen diverses funcions, entre altres tallers de formació, pisos socials, un restaurant a Gràcia anomenat La Terrasseta i una mena d’autocaravana que circula pel carrer i dóna suport in situ a persones amb problemes d’alcohol. En el nostre cas, les sabatilles serien donades a aquestes persones i serien usades per a caminar, no per a córrer.

QUINES SABATILLES?

Les sabatilles hauran de complir uns requisits mínims:
· El tèxtil i la sola han d’estar sencers. No acceptarem sabatilles amb esquerdes a la sola o trencades per la zona tèxtil.
· Cal entregar-les amb plantilla. No cal que sigui original, però ha de ser del mateix nº que la sabatilla. És a dir si algú te unes Asics Cumulus i ha perdut la plantilla i te la d’unes NB 1062, ja serveix.
· Han d’estar netes. Amb una rentada usant el programa curt n’hi haurà prou.
· Hauran de ser entregades dins una bossa de plàstic, de les del supermercat.
· Poden ser d’entrenament per asfalt, mixtes, de competició o de trail. S’accepten sabates de muntanya, com les que Salomon ha popularitzat en els darrers anys.
· També s’acceptarà roba, principalment samarretes. En aquest cas haurà de ser nova del tot o utilitzada tant poc que no es noti que s’ha usat.

LLOC I DATA
La recollida es produirà durant la fira del corredor, situada a l’expo de la Marató de Barcelona, Av. Reina Maria Cristina, pavelló 6. Allà hi haurà un estand específic per a aquest projecte.
És a dir, divendres 27 de febrer i dissabte 28. Horari: de 10 del matí a 19.00 ininterrompudament.

Us animem a que aneu guardant les sabatilles i les porteu a la recollida. No cal que esteu inscrits a la marató. Ho pot fer qualsevol!

1 comentari:

b47m ha dit...

Ehhiiiiii ola a todos!!!

cabrones por lo menos podrias preguntar como me entraaa.....peroo bnoo el unico amigo verdadero es el ILYAS HAIK y otros lo dude.....

bnoooo te FELICTO Joan el blog esta wayyyyy....

Un Saludo para todos y feliz año nuevo en ESPECIAL A Joan.

saludos (balal)