diumenge, 20 de setembre del 2009

NOVA ETAPA AMB L'ATLETISME DE PROMOCIÓ


Aquesta nova temporada 2009-2010, passo a portar la coordinació tècnica de l’Escola d’Atletisme del C.E.Universitari, será una nova etapa a càrrec de l’Escola d’Atletisme, on fixarem uns nous objectius i estructuració de la promoció al C.E.Universitari. . Els horaris de l’Escola son de dilluns a divendres de les 18:00 a 19:30 h. Per més informació podeu entrar a la pàgina web http://www.universitari.org/

4 comentaris:

joaquim ha dit...

Explicam aixó
MILLORS MARQUES DE CATALUNYA FINS 11 ANYS. RÈCORDS ALEVÍ (M)
Prova Marca Atleta Any Club Data Lloc
60 7”9 Enric MARTIN PANADES 80 AA Catalunya 16/03/91 Can Dragó
8”50 Victor SABARIEGO SAEZ 96 CA Manresa 30/06/07 Terrassa
600 1’41”8 Miguel VERA MARTIN 76 Cornellà At. 30/05/87 Serrahima
2000 6’28”4 Reyes ESTEVEZ LOPEZ 76 Cornellà At. 9/05/87 Serrahima

Joan Montserrat ha dit...

Son molt bones marques, aquests nens les van aconseguir segurament treballant des de una base i "NO ENTRENANT".

Aplicant un sistema d'entrenaments d'adults, aquest nens segurament ja no estaria a l'atletisme. Es el cas Miguel Vera de l'any 87, actualment es Senior, ja no surt amb el Rànquing, a ho deixat???

Al cas de Reyes, no va començar a entrenar amb serio fins que no va entrenar amb Gregorio Rojo (de Junior).

Enric Martin de l'Agrupa, va fer, aquesta marca "JUGANT", estava a l'Agrupa de coordinador.

Crec que estem amb diferent sintonia, seria molt important que deixessis assessorar millor. Proposaré a la Junta fer una xerrada tècnica amb algun metge i Tècnics de la Federació, per que puguis veure que anem amb molt bon camí. Si vols que el teu fill arribi sense cap problema fisiològic i millora les sevas marques, tenim que seguir treballant be. Realitzar altres tipus d'entrenaments pot ser molt perjudicial pel teu fill, tinguem paciència.

Anònim ha dit...

joaquim, se que no soc ningu per ficarme en aquest tema, pero he vist molta gent que abans entrenava en l'universitari, que ha deixat l'atletisme perque s'havia cansat del que feien, que vull dir? doncs que si d'alevins els posses a fer series, i nomes series algun dia diran prou i ho deixaran abans de ser juvenils. ho dic perque si començen abans a fer series i series, algun moment es faran mal de veritat, si encara no han tingut moltes es perque son nens i es recuperen rapid, si començen a fer treball de juvenil o mes gran les lesions que tindra tambe seran proporcionals, i ara em poso d'exemple a mi mateix , amb la filosofia de jugar no he tingut cap lesio fins gairebe junior. i amb aixo no tink res mes a dir.

Mercè ha dit...

HOLA JOAN !!!
Molta sort per aquesta nova etapa, segur que ho fas molt bé.
Mercè ;-)