diumenge, 18 d’abril del 2010

Els pericos guanyen als culés al relleu de famosos organitzat per Barcelona 2010


L’equip de relleus 9x100 metres del RCD Espanyol ha guanyat al del FC Barcelona a la cursa celebrada aquest migdia a l’Estadi Pau negre e Montjuïc per commemorar el començament del compte enrere del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. Al final han estat nou els atletes que han participat a cada un dels equips. El de Tomàs Guasch s’ha imposat al de Quique Guasch a una prova plena d’esportivitat i bon humor.
L’equip blanc-i-blau estava format per l’atleta del Club Atlètic Blanci Blau Abderraman Ait Kamouch, Mónica Azón, Xavi Moya, Dani Ballart, Imma Casares, Pep Poblet, Sergi Mas, Raúl Longhi i Ander Mirambell. El temps que han invertit en fer els 900 metres ha estat de 2:12.6, avantatjant clarament a l’equip blaugrana, que ha trigat 2:23.3.
Els atletes culés han estat Queco Novell, Víctor Muñoz, José Manuel Abascal, Pep Marí, Mónica Palenzuela, Andrey Xepkin, Joan García, María José Malia i Oliver Divljak.
La madrina de l’acte, l’ultramaratoniana Alexandra Panayotou, que per cert escriu aquests dies un llibre sobre l’aventura del passat any de recórrer 2.010 quilòmetres durant un mes, ha estat l’encarregada de donar la sortida. El jutge de la prova ha estat el director de competició de Barcelona 2010, Luis Saladie, que ha estat qui ha corroborat, després de les pertinent comprovacions, que ha victòria perica ha estat justa i aconseguida amb tota justícia.