dimecres, 21 de juliol del 2010

BROOKS PATROCINARÁ LA SANT SILVESTRE BARCELONESA


La marca esportiva Brooks, serà el patrocini esportiu de la Sant Silvestre Barcelonesa, que s’organitzarà a Sant Cugat del Vallès el proper 31 de Desembre de 2010. El Gerent de Brooks Espanya, Roberto Canales i el President del Club Atlètic Barcelonès, Daniel Granados, han signat un acord de patrocini en l’acte celebrat aquest matí 19 de Juliol a Sant Cugat.
Brooks patrocinarà la Sant Silvestre Barcelonesa en la seva edició del 2010 i es convertirà en un del socis principals d’aquest esdeveniment. La filosofía de Brooks ha estat sempre promoure els esdeveniments esportius, la empresa que va ser creada l’any 1914 a Philadelphia, sempre a estat innovant el calçat esportiu, és la primera empresa que va presentar una base central del calçat completamente biodegradable – l’anomenat BioMoGo.
El Gerent de Brooks, Roberto Canellas, ha destacat el seu gran interés en impulsar aquesta nova etapa de la Sant Silvestre a Sant Cugat i de patrocinar aquest esdeveniment amb unes de les curses mès emblamatiques del calendari nacional. “Es un orgull formar part de la Sant Silvestre Barcelonesa”
Amb la mateixa il.lusió rep el President del Club Atlètic Barcelones, Daniel Granados, la col.laboració destacada de Brooks, qui amb la seva presencia i patrocini donarà un impuls esportiu d’innegable qualitat a aquesta prova