diumenge, 10 de gener del 2016

Entrega de Premis de la Sant Silvestre

Aquest divendres 8 de gener s’ha fet  l'entrega de premis de la Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat a l'ajuntament  L’acte ha comptat amb la presència de Eloi Rovira, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, i Domingo López, director tècnic del Club Atlètic Barcelonès, Sergi Gil, director comercial de Pernils Cardus, Luis Dones, director de Silincode i Miguel Vieria, director de 32gi.  
S’ha donat els premis del 4t al 25è en la classificació general (masculí i femení), el tres primers classificats de cada categoria, el primer/a atleta local, i la millor disfressa (individual i col·lectiva), també han estat premiats, amb diferents productes com vambes, ulleres de sol, lots d’embutits, lots de productes energètics i cremes recuperadores, a més també de pernils. L’organització ha lliurat més 120 premis.
L´organització ha lliurat 1.502 euros amb un xec que recollit la gerent de FECEC, Clara Rosàs, per la campanya solidària “Nassos contra el cáncer” els atletes que van voler van aportar una quantitat econòmica voluntària a la cursa Sant Silvestre de Sant Cugat